Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti joukkoomme lisää osaajia sen mukaan millaisia projekteja on alkamassa. Työmme sisältää pääosin mekaniikkasuunnittelua, konsultointia, projektijohtamista ja erilaisia asiantuntijatehtäviä. Koska toimimme asiakasrajapinnassa, myös reippaalla asenteella ja palvelualttiudella on merkitystä. Kerro meille mitä osaat, mistä innostut ja mitä olet jo ehtinyt tehdä. Koulutustaustasi ja 3D CAD-osaamisesi kiinnostavat meitä myös.

Mekaniikkasuunnittelija (FEM), Vantaa

Hae paikkaa lähettämällä meille työhakemuksesi, kopiot todistuksista, CV ja palkkatoive. Täytämme paikan heti kun tarve ja sopiva tekijä kohtaavat.

Työn kuvaus

Haemme nyt

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

monipuolisiin työvälineprojekteihin. Tehtävään parhaiten sopiva koulutustausta on konetekniikan DI. Kokemusta 3D CAD-ohjelmista olisi hyvä olla vähintään 1 vuoden ajalta. Jos FEM-laskenta on tuttua aiemmista työtehtävistä ja SolidWorks pyörii sujuvasti, niin siitä on tässä tehtävässä iso etu. Hefmecin suunnittelijana toimiessasi sinulla on usein vastuullasi oma projekti, jonka työkaverisi on myynyt tai jonka olet, osaamisestasi riippuen, jopa itse myynyt. Suunnittelijan tyypillinen työkuukausi sisältää mekaniikkasuunnittelua ja mallinnustyötä 3D CAD-ohjelmistolla. Laadit työssäsi päivittäin valmistus- ja kokoonpanopiirustuksia, ideoit uusia tuotantomenetelmiä, tutustut konedirektiiveihin ja sovellat tietoa omassa projektissa sekä laadit direktiivien edellyttämiä dokumentteja. Kone-elimien sovittaminen suunniteltaviin kohteisiin, uusien konstruktioiden suunnittelu, valmistusmenetelmien valinnat, rakenteiden mitoitukset sekä lujuuslaskenta FE-menetelmällä kuuluvat myös olennaisena osana työnkuvaan.

Mitä sinulta odotamme

Suunnittelutyö vaatii innovointia, uusien tuotantokonseptien sujuvaa luomista ja timanttista tietämystä koneenrakennuksesta, mutta myös vahvaa projektinhallintaa. Hallitset oman työsi suunnittelun, aikataulutuksen ja viestinnän asiakkaille sekä muille projektin jäsenille. Otat rohkeasti puheluita asiakkaille, komponenttitoimittajille ja alihankkijoille sekä suunnittelet ja seuraat projektin aikataulua. Valvot myös alihankintaketjun toimintaa, lähetät tarjouskyselyitä alihankkijoille, teet ostoja omaan projektiin, laadit tarjouksia asiakkaille, osallistut työkaverin järjestämään ideariiheen sekä sovit asiakaskäyntejä ja käyt myyntineuvotteluita. Mikäli sinulla ei ole näistä kaikista osa-alueista vielä kokemusta, niin ei hätää. Emme oleta että osaat kaiken heti. Asenne ja aito kiinnostus tehtävään ratkaisevat aina. Lisäksi dokumentoidut toimintatavat, kattava perehdytys ja työkavereiden tuki ovat apunasi.

Toimit Hefmecillä sitten missä tehtävässä tahansa, pidämme erittäin tärkeänä taitoa kuunnella asiakasta ja toimia aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvalla tavalla. Reipas ja positiivinen asenne kantaa tässä työssä pitkälle. Tartut uusiin tehtäviin ennakkoluulottomasti, otat tarvittaessa työkalut käteen ja dokumentointikin luonnistuu. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, organisointi- ja vastuunkantokykyä sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme, että olet valmis myös matkustamaan mikäli työ sitä edellyttää.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja haastavia tehtäviä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Hefmecissä ympärilläsi on 30 asiakaspalvelutaitoista teknisen suunnittelun ammattilaista. Vaalimme reipasta ja avointa työilmapiiriä laadusta ja tehokkuudesta tinkimättä. Panostamme työntekijöidemme ammattitaitoon ja heidän motivaatioonsa tehdä työnsä hyvin.

Hae tehtävää lähettämällä hakemus, CV, palkkatoive ja kopiot työ- ja koulutodistuksista sisältäen myös opintosuoritusotteen 12.11.2017 mennessä. Rekrytoimme heti kun tarve ja sopiva tekijä kohtaavat, eli jos koet tehtävän omaksesi, niin haethan pian!

JÄTÄ HAKEMUS

Mekaniikkasuunnittelija, Pori

Hae paikkaa lähettämällä meille työhakemuksesi, kopiot todistuksista, CV ja palkkatoive. Täytämme paikan heti kun tarve ja sopiva tekijä kohtaavat.

Työn kuvaus

Haemme nyt Porin yksikköön

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Tehtävässä onnistuminen edellyttää koneinsinöörin tai kone DI:n koulutusta sekä kokemusta 3D CAD-ohjelmista vähintään 1 vuoden ajalta. Erityisesti kokemus NX:sta, CATIAsta ja/tai SolidWorksista katsotaan eduksi. Työpiste sijaitsee Satakunnan alueella.

Työtä tehdään tavallisesti osana asiakkaan projektiorganisaatiota. Lähimpänä esimiehenä toimii yleensä asiakkaan suunnittelupäällikkö tai projektipäällikkö. Jos olet vielä työurasi alussa, viereisessä työpisteessä istuu kokeneempi suunnittelija, jolta voit kysyä apua. Apua saat myös aina Hefmecin omalta toimistolta. Jos olet kokeneempi, teet hyvinkin itsenäisesti oman osuutesi projektista ja saatat jopa ohjata muita suunnittelijoita. Saat usein asiakkaan edustajalta oman osakokonaisuuden suunniteltavaksi. Mallinnat 3D CAD-ohjelmistolla rakenteet vastaamaan käyttötarkoitusta, osallistut suunnittelukatselmuksiin, laadit valmistus- ja kokonpanopiirustukset, teet osaluettelot asiakkaan PDM- ja/tai tuotannonohjausjärjestelmään, olet yhteydessä asiakkaamme alihankkijoihin ja komponenttitoimittajiin sähköpostilla ja puhelimella ja kirjoitat sähköposteja myös englanniksi. Jos kaipaat laajempaa tehtävänkuvaa, voit päästä toimimaan Hefmecin asiakasvastaavana ja saatat myös osallistua Hefmecin myynti- ja rekrytointiprosessiin.

Mitä sinulta odotamme

Toimit sitten missä tehtävässä tahansa, pidämme erittäin tärkeänä taitoa kuunnella asiakasta ja toimia aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvalla tavalla. Reipas, positiivinen ja ulospäinsuuntautunut asenne kantaa tässä työssä pitkälle. Tartut uusiin tehtäviin ennakkoluulottomasti, otat tarvittaessa työkalut käteen ja dokumentointikin luonnistuu. Arvostamme organisointikykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä vastuunkantokykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä monipuoliseen työhön.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia ja haastavia tehtäviä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Hefmecissä ympärilläsi on 30 asiakaspalvelutaitoista teknisen suunnittelun ammattilaista. Vaalimme reipasta ja avointa työilmapiiriä laadusta ja tehokkuudesta tinkimättä. Panostamme työntekijöidemme ammattitaitoon ja heidän motivaatioonsa tehdä työnsä hyvin.

Hae tehtävää lähettämällä hakemus, CV, kopiot todistuksista ja palkkatoive heti tai viimeistään 5.11.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimi Forsberg, puh. 050 563 0465. Toivomme yhteydenottoja vain työnhakijoilta.

JÄTÄ HAKEMUS