Konepajateollisuus


Pitkällä kokemuksella


Työ- ja apuvälineiden suunnittelu ja toimittaminen on ollut osa Hefmecin liiketoimintaa yhtiön perustamisesta lähtien. Myöhemmin toimituslaajuudet ovat kasvaneet erikoiskoneiden ja kokonaisten tuotantosolujen toimituksiin.

Projektit ovat yleensä yksittäiskappaleita. Lujuustarkastelut ovat usein osa suunnitteluprojektia. Tämä vaatii suunnittelijoiltamme pitkää ja laaja-alaista kokemusta.

Case - Erikoisnostoapuväline

Asiakkaamme tuli nostaa ja kääntää pallomaista tuotetta tuotannon eri vaiheissa. Hefmecin kehittämä nostoapuväline ratkaisi mahdollisti näiden raskaiden ja hankalan muotoisten kappaleiden käsittelyn turvallisesti, tehokkaasti ja tasalaatuisesti. Kaikki vaiheet pystytään lisäksi tekemään samalla nostoapuvälineellä.

Image module
Erikoisosaamisemme
 • Työmenetelmät

  Konseptointi, layout-suunnittelu, työturvallisuus ja ergonomia.

 • Työvälineet ja erikoiskoneet

  Mekaniikkasuunnittelu, kone- ja laitesuunnittelu, FEM-laskenta ja CE-dokumentaatio.

 • Projektitoimitukset

  Toimitamme suunnittelemamme tuotteet CE-merkittynä ja käyttöönotettuna.

 • Logistiikka

  Kuljetustelineiden ja sidontojen suunnittelu sekä tekninen laskenta.

Mitä asiakkaamme sanovat
Ismo Lehtinen, Project ManagerTimo Karhu, Projektipäällikkö
Hefmec teki meille esisuunnitteluprojektin, jossa määriteltiin koko golfauton rungon valmistamisen hitsausprosessit. Jatkoprojektina he toimittivat meille myös hitsausjigit. Projekti alkoi esisuunnittelusta ja johti projektitoimitukseen. Teimme Hefmecin ja tuote- suunnittelun kanssa tiivistä yhteistyötä, jolloin tuote voitiin suunnitella mahdollisimman valmistusystävälliseksi.
Ismo Lehtinen, Project Manager
Valmet Automotive
Meidän tuli rakentaa uudelle automallille hitsaus- ja asennuslinjat todella nopealla aikataululla. Hefmecin projektipäälliköt ja projekti-insinöörit olivat koordinoimassa mm. suunnittelua, alihankintaa, asennuksia ja käyttöönottoja. Saimme aloitettua tuotannon ennätysnopeasti. Hefmecin henkilöiden osaaminen sekä asenne vakuuttivat meidät ja tulemme jatkamaan yhteistyötä myös seuraavissa projekteissa.
Timo Karhu, Projektipäällikkö
Valmet Automotive

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Juho Seppälään +358 50 525 7504