Meille töihin?


Olemme kone- ja tuotantotekniikan, sekä koneautomaation insinöörejä ja diplomi-insinöörejä. Teemme monipuolisia ja usein haastaviakin projekteja asiakkaiden kanssa. Meistä huokuu myös reipas asenne.

Millaista meillä on olla töissä?
Katso esittelyvideomme ja tutustu Hefmeciin

Yrityskulttuuri

”Meillä Hefmecissä uskotaan siihen, että hyviin tuloksiin päästään silloin, kun töihin on kiva tulla. Teemme töitä tosissaan, välillä kellonajastakin riippumatta. Silloin toimiston reipas huumori ja mukavat työkaverit piristävät. Työkaverit ovat poikkeuksellisen auttavaisia ja kaikkien näkemystä kunnioitetaan. Meillä saa tulla ja mennä aika vapaasti, kunhan vastuu kannetaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.”

Pertti Yli-Kohtamäki, Hefmecissä vuodesta 2016

Kulttuurimme kulmakivet

 • Asenne ratkaisee

  Reipas asenne ja oma-aloitteisuus johtavat asiakastyytyväisyyteen.

 • Nopea päätöksenteko

  Matalalla organisaatiolla joustoa ja ketteryyttä

 • Yksilön kunnioitus

  Kannustava ja avoin työilmapiiri, jossa työkaverit huomioidaan.

 • Yhdessätekemisen meininki

  Henkilökunnan tapahtumat ja perehdyttäminen työhyvinvoinnin lähteenä

 • Uudistumiskyky

  Jatkuva parantaminen ja kehittäminen aktiivisena osana toimintaa

Hyvinvointi

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja pyrimme varmistamaan hyvän työkyvyn sekä kattavan työterveyshuollon että yhteisen tekemisen kautta.

Pidämme henkilöstötapahtumia erittäin tärkeinä yhteishengen ja yrityskulttuurin kehittymisen kannalta. Järjestämme säännöllisesti tapahtumia, joiden kantava teema on yhdessä tekeminen ja ryhmäytyminen.

Työhön perehdyttäminen on mielestämme yksi tärkeä osa työssä menestymistä ja työhyvinvointia. Perehdytämme uudet työntekijät Hefmecin perehdytyssuunnitelman mukaisesti ja järjestämme tapauskohtaisesti koulutusta mm. suunnitteluohjelmistojen käytössä.

Henkilöstöetuja

 • yrityksen ja työntekijän tuloksellisuuteen, sekä asiakastyytyväisyyteen perustuva palkitsemisjärjestelmä
 • monipuolinen yksityinen työterveyshuolto
 • virkistystoimintaa ja työhyvinvointia ylläpitävää toimintaa
 • lounasetu
 • koulutusmahdollisuudet

Meille töihin?

Soita Kimi Forsbergille +358 50 563 0465 tai jätä avoin hakemus

Rekrytointi

Tarjoamme monenlaisia suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviä ja haemme säännöllisesti joukkoomme lisää osaajia sen mukaan millaisia projekteja on alkamassa. Työtä tehdään lähellä asiakasta, jolloin palvelualttius ja ammattitaito punnitaan päivittäin. Työmme sisältää pääosin suunnittelua, konsultointia, projektijohtamista, erilaisia asiantuntijatehtäviä, sekä alihankintapalvelujen koordinointia.

Odotamme kaikilta työntekijöiltämme konetekniikan tietämystä, erilaisten valmistustekniikoiden tuntemusta ja 3D-suunnittelukokemusta. Koska toimimme asiakasrajapinnassa, myös reippaalla asenteella ja asiakaspalveluhenkisyydellä on merkitystä. Jos koet edellä mainitut omiksi vahvuusalueiksesi, saatat olla etsimämme työntekijä.

Hefmecillä sinua odottaa energinen työyhteisö, sekä mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi mahdollisuus itsenäiseen työhön ja vastuullisiin projektinvetotehtäviin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä teknisen konsultoinnin ammattilaiseksi.

Avoin hakemus

Otamme vastaan myös avoimia hakemuksia. Hakemuksesta tulisi käydä ilmi mm. koulutustausta, CAD-osaaminen, kielitaito ja palkkatoivomus. Kerrothan myös kumpaan Hefmecin yksikköön olet hakemassa ja liitäthän hakemukseen myös CV:n. Voit joko pirauttaa meille ja tuoda hakemuksen paikan päälle tai lähettää sen sähköisesti:

Lähetä avoin hakemus
Avoimet työpaikat