Auto- ja kuljetusvälineteollisuus


Menetelmät ja laitteet


Laitteiden määrittely, suunnittelu, ostaminen ja alihankinnan organisointi on ollut jo vuosia Hefmecissä ISO 9001 sertifioitu prosessi. Tarjoamme tätä osaamista auto- ja kuljetusvälineteollisuuden projekteihin.

Suunnittelijamme toimivat näissä projekteissa monesti projekti-insinöörinä tai projektipäällikkönä.

Case - hitsausjigi

Asiakkaallamme oli tarvetta hitsata hankalan mallisista levyosista kokoonpano. Hitsaustyötä tuli pystyä tehdä monessa työpisteessä ja tuotteen geometriavaatimukset olivat erittäin korkeat. Hefmecin suunnittelema liikuteltava hitsausjigi paransi tuotannon läpimenoaikaa ja laatutasoa. Hitsattavat levyosat saadaan nyt paikoitettua  nopeasti ja tarkasti paikoilleen.

Suunnittelijamme myös valvoi valmistuksen ja suoritti paikanpäällä käyttöopastuksen hitsaajille.

Image module
Erikoisosaamisemme
 • Työmenetelmät

  Konseptointi, layout-suunnittelu, työturvallisuus ja ergonomia.

 • Tuotantovälineet ja - laitteet

  Mekaniikkasuunnittelu, kone- ja laitesuunnittelu, FEM-laskenta ja CE-dokumentaatio.

 • Koordinointi

  Alihankintaketjun koordinointi ostamisesta käyttöönottoon asti.

 • Projektipalvelut

  Projekti-insinöörit ja projektipäälliköt.

Mitä asiakkaamme sanovat
ImageImage
Hefmec teki meille esisuunnitteluprojektin, jossa määriteltiin koko golfauton rungon valmistamisen hitsausprosessit. Jatkoprojektina he toimittivat meille myös hitsausjigit. Projekti alkoi esisuunnittelusta ja johti projektitoimitukseen. Teimme Hefmecin ja tuote- suunnittelun kanssa tiivistä yhteistyötä, jolloin tuote voitiin suunnitella mahdollisimman valmistusystävälliseksi.
Ismo Lehtinen, Project Manager
Valmet Automotive
Meidän tuli rakentaa uudelle automallille hitsaus- ja asennuslinjat todella nopealla aikataululla. Hefmecin projektipäälliköt ja projekti-insinöörit olivat koordinoimassa mm. suunnittelua, alihankintaa, asennuksia ja käyttöönottoja. Saimme aloitettua tuotannon ennätysnopeasti. Hefmecin henkilöiden osaaminen sekä asenne vakuuttivat meidät ja tulemme jatkamaan yhteistyötä myös seuraavissa projekteissa.
Timo Karhu, Projektipäällikkö
Valmet Automotive

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Sami Jortikkaan +358 40 556 4577