Konepajateollisuus


Pitkällä kokemuksella


Työ- ja apuvälineiden suunnittelu ja toimittaminen on ollut osa Hefmecin liiketoimintaa yhtiön perustamisesta lähtien. Myöhemmin toimituslaajuudet ovat kasvaneet erikoiskoneiden ja kokonaisten tuotantosolujen toimituksiin.

Projektit ovat yleensä yksittäiskappaleita. Lujuustarkastelut ovat usein osa suunnitteluprojektia. Tämä vaatii suunnittelijoiltamme pitkää ja laaja-alaista kokemusta.

Case - Erikoisnostoapuväline

Asiakkaamme tuli nostaa ja kääntää pallomaista tuotetta tuotannon eri vaiheissa. Hefmecin kehittämä nostoapuväline ratkaisi mahdollisti näiden raskaiden ja hankalan muotoisten kappaleiden käsittelyn turvallisesti, tehokkaasti ja tasalaatuisesti. Kaikki vaiheet pystytään lisäksi tekemään samalla nostoapuvälineellä.

Image module
Erikoisosaamisemme
 • Työmenetelmät

  Konseptointi, layout-suunnittelu, työturvallisuus ja ergonomia.

 • Työvälineet ja erikoiskoneet

  Mekaniikkasuunnittelu, kone- ja laitesuunnittelu, FEM-laskenta ja CE-dokumentaatio.

 • Projektitoimitukset

  Toimitamme suunnittelemamme tuotteet CE-merkittynä ja käyttöönotettuna.

 • Logistiikka

  Kuljetustelineiden ja sidontojen suunnittelu sekä tekninen laskenta.

Mitä asiakkaamme sanovat
ImageImageImageImage
Suurimassaiset tuotteemme matkaavat usein pitkän matkan tehtaaltamme asiakkaalle. Hefmec on suunnitellut tuotteillemme kuljetusvälineet ja määritellyt maantie-, laiva- tai lentorahtiin tarvittavat sidonnat. Lujuuslaskelmilla Hefmec on varmistanut, että kuljetuksemme täyttävät lain vaatimukset. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme suunnittelupalveluun ja lujuuslaskentaosaamiseen.
Jaana Poutanen, HSE Specialist
ABB
Olemme tehneet yhteistyötä Hefmecin kanssa pitkään tuotantotekniikkaan ja työturvallisuuteen liittyen. Hefmec on suunnitellut kymmeniä tuotantovälineitä sekä nostoapuvälineitä. Suunnitellut ja toimitetut laitteet ovat olleet toimivia ja turvallisia. Hefmec on tehnyt mm. tarvittavat lujuuslaskennat ja CE-merkintään tarvittavat dokumentit. Hyvin suunnitellut työvälineet tukevat ABB:n liiketoimintojen laajentumista globaalisti.
Mikko Juusti, Purchaser
ABB
Toimitamme teollisuudelle kaasujen suodatusjärjestelmiä. Olemme ulkoistaneet CO2- ja muiden kaasunsuodatusjärjestelmien teknisen suunnittelun ja projektitoimitusten koordinoinnin Hefmecille. Hefmecin suunnittelu- ja projektinhoitotaidot sekä konsulttien asenne ovat huipputasoa.
Pekka Savonen, CEO
Vonen
Hefmec on suunnitellut ja toimittanut meille portaalirobottisolun venttiilien asemointiyksiköiden automaattiseen testaukseen. Toimitus oli avaimet käteen -toimitus, jolloin tilaajana meille jäi rooliksi osallistua koeajoihin ja käyttöönottoon. Uuden järjestelmän myötä saimme automaattiseen testaukseen muun muassa uuden tuotesarjan sekä mahdollisuuden testauksien priorisointeihin. Nämä muutokset ovat parantaneet tuotantomme joustavuutta. Solun käyttövarmuus on ollut hyvä ja olemme olleet tyytyväisiä Hefmecin toimitukseen sekä saamaamme käyttäjätukeen.
Petteri Hämäläinen, Plant Manager
Metso Automation

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Juho Seppälään +358 50 525 7504