Lääke- ja elintarviketeollisuus


Menetelmät ja työvälineet


Hefmecin suunnittelijat ovat kehittäneet GMP ympäristöön satoja työmenetelmiä ja -välineitä. Olemme toimittaneet ja ottaneet käyttöön kymmeniä työvälineitä sekä laitteita hygieeniseen ympäristöön.

Case - nostin puhdastiloihin

Lataa PDF ja tutustu millainen on nostimen matka konseptivaiheesta valmiiksi tuotteeksi.

LATAA PDF
Image module
Erikoisosaamisemme
 • Konseptisuunnittelu

  Työmenetelmien ja tilojen suunnittelu.

 • Työvälineet

  Työvälineiden kehitys, suunnittelu ja toimitukset.

 • Tuotannon muutokset

  Nykyisten tuotantokoneiden muutossuunnittelu ja kehitys.

 • Hygieninen ympäristö

  Hyvien tuotantotapojen, työturvallisuuden, ristikontaminaation ja FDA-vaatimusten huomioiminen.

Mitä asiakkaamme sanovat
ImageImageImageImage
Hefmec on tehnyt huolellista toimintahäiriöiden seurantaa lääkepakkaamossamme. Hefmecin konsultin havaintojen ja ehdotusten perusteella olemme tehneet lukuisia parannuksia linjoihin ja samalla olemme voineet optimoida ajonopeudet. Muun muassa inhalaatiotuotannon täyttölinjalla olemme päässeet uusiin tuotantoennätyksiin. Ilman johdonmukaista ja huolellista yhteistyötä tämä ei olisi onnistunut. Olemme olleet tyytyväisiä pitkään yhteistyöhön.
Juha Paasi, Käyttöpäällikkö
Orion
Teemme yhteistyötä Hefmecin kanssa tuotantotekniikkaan liittyvien hankkeiden läpiviemisessä. Hefmecin tuotantoinsinöörit ovat osaltaan vastanneet projektin toteutuksesta vaatimusmäärittelyistä aina käyttöönottoon asti. Olemme olleet tyytyväisiä saamaamme palveluun ja tulemme jatkamaan yhteistyötä tulevissa projekteissa.
Mikko Laitinen, Technical Manager
Orion
Teetimme Hefmecin konsulteilla makeiskäärintalinjan parannustarpeiden kartoituksen. Projektin aikana he seurasivat tuotantolinjan toimintaa, selvittivät muutostarpeet sekä korjausinvestointien prioriteettijärjestyksen. Tämän jälkeen lähdimme tekemään parannuksia tuotantolinjaan selvitystyön perusteella. Hefmec on ollut mukana myös jatkoprojekteissa ja he ovat toimittaneet muun muassa konenäköjärjestelmän avaimet käteen -periaatteella. Hefmecin konsulttien käytannönläheisyys ja tapa jäsentää toimeksiannon tiedot vakuutti.
Jani Suominen, Manufacturing Director
Fazer
Olemme käyttäneet Hefmecin muovialan asiantuntemusta sairaanhoitoon liittyvän toimilaitteen kehittämisessä. Toteutetussa ratkaisussa saatiin osien määrää ja valmistuskustannuksia karsittua huomattavasti. Lisäksi laitteen käyttömukavuus lisääntyi ja kokoonpanokustannukset pienenivät oleellisesti. Saimme laskettua valmistuskustannuksia 92 %:lla. Olemme tyytyväisiä saavutettuun lopputulokseen ja tarkoituksemme on jatkaa yhteistyötä Hefmecin kanssa.
Kehitysjohtaja
Terveydenhoito-alan tuotteita valmistava yritys

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Pertti Yli-Kohtamäkeen +358 44 325 0076