Mikä Hefmec?


Tarjoamme asiakkaillemme tuotantotekniikkaan ja koneenrakennukseen liittyviä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita, sekä projektitoimituksia. Eroamme muista insinööritoimistoista siten, että voimme myös toimittaa suunnittelemamme tuotteet, koneet ja tuotantolinjat avaimet käteen -periaatteella ja CE-merkittynä.

Asiakastyytyväisyys ja toimitustemme hyvä laatu ovat meille tärkeitä. Niitä silmälläpitäen olemme sertifioineet johtamisjärjestelmän ISO 9001 mukaisesti. Hefmecin suurin asiakasryhmä on suomalainen vientiteollisuus, jonka toimitukset liittyvät useimmiten koneenrakennukseen, koneautomaatioon, elintarvikkeisiin ja lääkkeisiin.

Katso video
Hefaistoksen jäljillä

Tarinamme

Hefmec perustettiin vuonna 2004. Yhtiö aloitti toimintansa kuuden asiantuntijan voimin Helsingissä. Sen jälkeen olemme kasvaneet tasaisesti sekä orgaanisesti että yritysostoin. Vuonna 2007 Hefmec osti Teknopori Oy:n liiketoiminnot.

Yritystä perustettaessa etsittiin nimeä, joka mahdollisimman hyvin kuvaisi sitä ammattitaitoa, jota tarjoamme asiakkaittemme käyttöön. Hefmecin nimi rakentuu kahdesta osasta, joista ensimmäinen tulee Kreikan mytologiassa esiintyvästä Hefaistos jumalasta ja toinen sanasta mechanics.

Tekniikan, tulen ja sepäntaidon jumala Hefaistos on rujo, karu, mutta ehdoton ammattimies. Vähän niin kuin me 🙂

Missio

Toteutamme yhteistyössä asiakkaamme kanssa vaativia tuotannon kehittämiseen liittyviä hankkeita, sekä koneenrakennuksen suunnittelu- ja toimitusprojekteja.

Visio

Olemme arvostettu ja haluttu yhteistyökumppani tuotantotekniikkaan liittyvissä suunnittelu- ja toimitusprojekteissa.

Hefmec lukuina
3
Liikevaihto
Miljoonaa euroa
25
Työntekijää
Vantaalla ja Porissa

Arvomme

Luottamus

Sitoutuminen

Yksilön kunnioitus

Tuloksellisuus