Mikä Hefmec?


Ratkaisemme eri toimialojen kone- ja tuotantotekniikkaan liittyviä ongelmia ja vastaamme vaativista tuotannonkehittämishankkeista sekä koneenrakennuksen suunnittelu- ja toimitusprojekteista. Meitä yhdistää halu kantaa vastuumme tuottavammasta huomisesta.

Ratkaisumme ovat teknisesti ja taloudellisesti oikein mitoitettuja ja kehittävät tuottavuutta myös tulevaisuudessa. Kun muut puhuvat kuukausista, me puhumme päivistä.

Asiakastyytyväisyys ja toimitustemme hyvä laatu ovat meille tärkeitä. Niitä silmälläpitäen olemme sertifioineet johtamisjärjestelmämme ISO 9001 mukaisesti. Suurin asiakasryhmämme on suomalainen vientiteollisuus, jonka toimitukset liittyvät useimmiten koneenrakennukseen, koneautomaatioon, elintarvikkeisiin ja lääkkeisiin.

Katso video
Hefaistoksen jäljillä

Tarinamme

Tekniikan, tulen ja sepäntaidon jumala Hefaistos on rujo, karu ja siksi hyljeksitty, mutta ehdoton ammattimies.

Mielestämme Hefaistoksen tarina oli niin kiehtova, että päätimme ammentaa siitä pohjan tekemisellemme. Yhtiömme aloitti kuuden asiantuntijan voimin Helsingissä vuonna 2004. Tekemistämme ohjaa vahva yhteinen toimintametodi – vastuunotto ja toimeentarttuminen ovat niin syvällä meissä, että kutsumme niitä geeneiksi –  Hefaistoksen geeneiksi.

Missio

Toteutamme yhteistyössä asiakkaamme kanssa vaativia tuotannon kehittämiseen liittyviä hankkeita, sekä koneenrakennuksen suunnittelu- ja toimitusprojekteja.

Visio

Olemme arvostettu ja haluttu yhteistyökumppani tuotantotekniikkaan liittyvissä suunnittelu- ja toimitusprojekteissa.

Hefmec lukuina
3
Liikevaihto
Miljoonaa euroa
25
Työntekijää
Vantaalla ja Porissa

Hefaistoksen geenit

Vastuullisuus
Ketteryys
Yksilöllisyys
Tuloksellisuus